Sokan "áhítoznak" a War Machine-ra is

Az AC/DC húzza a talpalávalót a Vasembernek

A Vasember (Iron Man) első részében adta magát, hogy a Black Sabbath Iron Man című száma az alapvető zenei motívum.

2010.01.30 15:22UIP

De mit tartogat a Vasember 2? Nos, a Black Sabbath dallama nem tűnik el, de bejön mellé az AC/DC is, mégpedig indításként stílszerűen a Shoot to Thrill című zúzással - a filmrészleteket is tartalmazó videoklip éppen ma, január 26-án délután 4-kor debütál online és a világ zenetévéin.

Azt már csak remélni lehet, hogy a filmből a War Machine című AC/DC-örökzöld sem marad majd ki, tekintettel arra, hogy a Vasember 2-ben bemutatkozik az azonos nevű szuperhős, akit az Oscarra jelölt Don Cheadle alakít. A Vasember 2-ben természetesen visszatér a címszereplő, Robert Downey Jr. és a bájos titkárnőjét alakító Gwyneth Paltrow, a főgonoszt pedig Mickey Rourke formálja meg a tőle elvárható karizmával.

(Iron Man 2 - hazai bemutató: 2010. április 29.)

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.