Megverné kollégáit a Vasember 2-ben

Így még nem láttuk! Scarlett Johansson bekeményít!

Scarlett Johansson legutóbb úgy nyilatkozott a Vasember 2 forgatásán tapasztalt edzésprogramról, hogy jól el tudná agyabugyálni filmbéli partnereit.

Scarlett igazi szexszimbólum és kebelcsoda! képgaléria

2009.09.07 14:42mellesleg
Íme az új kinézet!

A Vasember 2 szexi szőke, ám ezúttal vörös Fekete Özvegye a forgatás során tapasztalt kiképzések hatására nagyon erősnek érzi magát, csak attól tart, hogy apró termetéből adódóan kevésbé lesz meggyőző az egyik halálos főgonosz szerepében.

- „Végigcsináltam egy csomó fejlesztő meg erősítő tréninget, meg sok egyebet, amit a Vasembernek is kell” – nyilatkozta a forgatásról.

- „Úgy akartam kinézni a végén, hogy lazán odamehessek valakihez és azt mondhassam: Oké, akkor most a szart is kiverem abból a csávóból!

Komoly kihívásnak érezheti az ember, különösen akkor, ha még 160 centi magas sincs, és olyasvalakivel kell megküzdenie, aki számára óriásnak tűnik.”- mondta el
Scarlett.

Mindezek után izgatottan várjuk, hogy vajon a filmbeli Fekete Özvegynek össze kell-e csapnia a Pankrátor címszerepét eljátszó, egykori profi bokszoló Mickey Rourke-kal, aki szintén főszerepet kap az új szuperprodukcióban.

Fekete Özvegyként!

Scarett nem csak a vásznon domborít, hanem a zenében is, hiszen a színésznő Break Up címmel adta ki új lemezét, melyen nyolc duett hallható, mind Pete Yorn szerzeménye.

Az eredeti ötlet a korongra három évvel ezelőtt született meg. Yorn ekkor kereste meg Scarlettet azzal, hogy olyan lemezt készítsenek, amelyre Serge Gainsbourg hatvanas évekbeli Brigitte Bardot-val készült lemezeire hasonlító dalok kerülnek fel.

– „ Felébredtem egy reggel, és az egész ott volt a fejemben.” – mondja Yorn.

– „ Egy kapcsolat dalokban elbeszélve, érdekes kis kalandnak tűnt a szememben. Johansson azt gondolta, az egész két barát közös kis projektje lesz.”

" Az első pillanattól kezdve imádom ezt a lemezt. Tökéletesen adja vissza, milyen voltam a dalok rögzítésének idején.” – nyilatkozta Scarlett.

Amikor pedig a kész anyagot Yorn is meghallgatta, biztossá vált, hogy az anyag túlnőtt az eredeti ötleten, így kerülhetett a CD a boltokba.

Scarlett önbizalma megingott, de nem adja fel!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.