Robert Downey Jr. nem felejt

A Vasember szinten marad

Saját állítása szerint is alig emlékszik vissza Robert Downey Jr. azokra a filmekre, amelyeket a kilencvenes évek végén forgatott, annyira be volt mindig tépve. Ha a filmekre nem is emlékszik kristálytisztán, a mélypontot sosem fogja elfelejteni.

2008.04.20 14:15ma.hu

A színész 1996 és 2000 között több időt töltött börtönben, mint szabadlábon különböző drogügyei miatt, és bár mostanra sikerült rendbe hoznia az életét, még mindig retteg attól, hogy egyszer visszaesik. A színész részben keserű élményei miatt kapta meg a A Vasember főszerepét - ahol egy milliárdos fegyvergyárosból lett igazságosztó szuperhőst alakít -, de ugyanez a múlt még mindig kísérti. Nagy szerencséje, hogy mellette áll felesége, Susan, de a legnagyobb visszatartó erőt a legrémesebb emlékek tudatos felidézése jelenti.

"Ma már tiszteletreméltó, családos állampolgár vagyok, de azt az időt sem fogom elfelejteni, amikor a csatorna mélyén fetrengtem."

Ahogy a showbizniszt ismerjük, ezt mások sem fogják elfelejteni a színész kedvéért.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.