Tina Turner ma is lélegzetelállító!

Képek: Számos sztár és a szexi rocknagyi is megjelent a párizsi divathéten!

A világsztárok sosem hiányoznak a párizsi divathétről - Így volt ez most is, a francia fővárosban tartott Fashion Week-en ráadásul egy igazi meglepetés is megjelent. Tina Turner, aki előtt le a kalappal...

Tina Turner és számos sztár volt kíváncsi a párizsi divathétre! képgaléria

2010.01.27 10:45ma.hu

A legújabb, tavaszi-nyári haute couture kollekciók bemutatóján csoportosultak Párizsban a sztárok.

Ők ugyanis szinte már elmaradhatatlan "kellékei" a divatszakmában dolgozókból és dizájn-rajongókból álló érdeklődőknek.

Dior egyik modellje a kifutón - Fotó: Getty

A neves Giorgio Armani Prive kollekciójának bemutatóján több híresség is megjelent, akik közül igen sokan ragyognak az elegáns rendezvényeken a divatguru ruháiban.

Nagy meglepetésre a szupersztár "rocknagyi", Tina Turner is tiszteletét tette a bemutatón, nem is akármilyen, mélyen dekoltált, csillogó fekete ruhában...

Le a kalappal a díva előtt, hiszen az énekesnő igen keveset változott - hetvenévesen is fiatalos és ragyog, versenybe szállhat a szintén "örökifjú" Sophia Loren-nel.

Kortársuk, Claudia Cardinale is részt vett az eseményen. Armani mellett feszített a fotósok kamerája előtt a Bond-filmből ismerős Olga Kurylenko, de kíváncsi volt a ruhabemutatóra Anne Hathaway és Elsa Pataky is.

Christian Dior bemutatóján pedig az extravagáns Dita von Teese, John Galliano és a hamarosan nagynénivé váló Kylie Minogue is tiszteletét tette.

Olvasson a legutóbbi divathetekről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.