Hong-Kong után másodjára fővárosunkban!

Képek: Michael Adam is nálunk mutatkozik be - Indul a Budapesti Divathét!

Nyolcadik alkalommal kerül megrendezésre idén a Budapest Fashion Week - Presztízsét mi sem mutatja jobban, mint hogy Hong-Kong után, másodszor nálunk mutatkozik be a Fashion TV Michael Adam Haute Couture kollekciója.

Újra jön a Budapest Fashion Week! képgaléria

2009.11.06 12:25ma.hu - Fotó: vamdesign.hu

A Budapest Fashion Week 8. alkalommal kerül megrendezésre idén ősszel. A magyarországi bemutató immár a nemzetközi divatélet jeles és jegyzett eseményévé nőtte ki magát.

Az idei rendezvény presztízsét mi sem mutatja jobban, hogy Hong-Kong után, másodszor Budapesten mutatkozik be a Fashion TV Michael Adam Haute Couture kollekciója.

A neves külföldi tervező mellett további 24 divattervező kreációját láthatja a közönség, közöttük az olasz Yes Londont!

A ruhákon kívül további látványelemekből sem lesz hiány, a Magma Tűzszínház performansza igazi show-nak ígérkezik, valamint különlegesség, hogy jó pár tervező nem a hagyományos bemutatók stílusát követve saját performance show-kat tervez.

Az elmúlt évekhez hasonlóan az eseményt most is a zárónapon afterparty kíséri. A rendezvény szervezője a Budapest Fashion Week Kft. melynek vezetője Mayer Balázs, Magyarországon elismert divattervező.

Már több mint tíz éve a divatszakmában tevékenykedik a sajátos stílusirányzatot képviselő Kenguru márkanevű, extravagáns ruházati termékeivel.

Rendszeresen hívják nemcsak hazai, hanem a világ számos pontján tartott divatbemutatókra.

A 2009. őszi Budapest Fashion Weeken bemutatkozó divattervezők:

Czinege, Király Mónika és Mag Renáta, MartinKA, Orosz Réka, Varga Gyöngyi, UHT, Nicole, Gere Márta Georgina, Ticci, Glotz Erika, Szakos Kriszta, Tóth Mónika, EXP La Coll, Földi Klára, Reök Cecília és Varga Tímea, Le Corset, Mohari Kinga, Iványi Kriszta, Wazzy, Novák Kinga, Kenguru.

Valamint a Michael Adam Collection, és a Yes London.

Jegyek a Ticketpro országos hálózatában és a helyszínen kaphatóak.

BUDAPEST FASHION WEEK 2009. ősz

Időpont:
2009. november 19-20-21. (csütörtök-péntek-szombat). Divatbemutatók minden nap 19 és 22 óra között lesznek.

Helyszín: VAM Design Center, Budapest, Király u. 26.

Kapunyitás Minden nap 19.00 órától, divatbemutatók 19.30 –tól.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.