Jön hazánk egyik legnagyobb divateseménye!

Budapest Fashion Week a VAM Design Centerben!

Hazánk egyik legnagyobb divateseménye immár 7. alkalommal kerül megrendezésre a VAM Design Centerben, ahol a Budapest Fashion Week állandó szereplői mellett idén új tervezők is bemutatják kollekciójukat, sőt, külföldi divattervezők is felvonultatják a tavaszi-nyári szezon legizgalmasabb ruhadarabjait.

2009.04.16 14:45ma.hu

Budapest Fashion Week 2009 

Program: 

Április 24. péntek 19.00 óra: Divatbemutatók Madream Reök Cecilia és Varga Tímea Nicole Gere Márta Georgina Born Földi Klára Fufavi Váradi Csaba 

Április 25. szombat 19.00 óra: Divatbemutatók Le Corset Szakos Kriszta EXP Szs design Tóth Mónika Nataliya Dolenko La Coll Tsoogo 22.00 óra: Afterparty Egész estés bulin a hangulatot a Party Origo Afterpartyja biztosítja saját DJ-ivel!

Április 26. vasárnap, 19.00 óra: 

Divatbemutatók Blue Paprika Mantra Király Mónika Varga Gyöngyi Orosz Réka Kenguru 

Időpont: 2009. április 24-26., péntek-szombat-vasárnap, naponta 19:00-tól 
Helyszín: VAM Design Center, 1061 Budapest, Király utca 26.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.