A popsi rendben, node a bőr...?

Ciki fotók: Nem túl ízléses dolog villant ki Rihanna szoknyája alól!

Meghökkentő képek készültek a minap a fiatal énekesnőről, miközben fellépése után egy étterembe tartott - Túl rövid szoknyája a lényegre éppen nem, de azon túl sok mindenre rávilágított...

Ciki villantás: Rihanna egy kissé narancsbőrös! képgaléria

2009.11.18 11:30ma.hu

Sűrű programja volt aznap este a barbados-i szépségnek - Rihanna a Brixton Academy-n lépett fel Beyoncé és férje, Jay-Z társaságában.

Majd pedig a Nozomi étterem felé vette az irányt autóval, egy kis sushi-ért. Rihannának nehezen sikerült bekászálódnia úgy a kocsiba, hogy ne több látszon ki szupermini ruhája alól, mint kéne.

Persze szó sincs róla, formás, kerek popsijának a csodájára járnak, és ő maga is elismerte, büszke erre a szépen kidolgozott testrészére.

Ám a jelek szerint a combján éktelenkedő narancsbőrre még nem sikerült tartós megoldást találnia!

Az autóban Rihanna némileg pironkodva igyekezett lejjebb húzni magán a rendetlenkedő piros partiruhát, de addigra sajnos már villantak a vakuk.

Evés után egyébként a Mahiki éjszakai klubban pihente ki fáradalmait a sztár, egészen hajnali háromig.

Megnyugtató mindenesetre, hogy Jay-Z és híres neje immár újra közel került Rihannához.

Nemrég ugyanis a hírek szerint Beyoncé igen rossz néven vette, hogy párja gyakran a fiatal énekesnővel lóg - akivel egyébként együtt is dolgozik.

Beyoncé állítólag egy alkalommal el is tiltotta Jay-Z-t Rihannától, miután a két sztár kicsapta a biztosítékot - nem csak nála - egy hajnalig tartó, elképesztően drága mulatozással.

A barbados-i énekesnő és a producer baráti társaságban több millió foritnyi összeget szórt el italokra egyetlen éjszaka leforgása alatt.

Újabb verés? Mi az a monokli Rihanna szeme alatt?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.