A fiatal lány miatt vált el az elnök neje

Képek - Pikáns: Berlusconi zsenge kedvence night club háziasszonyaként!

Egy nápolyi éjszakai klubban kapott munkát az a fiatal lány, akit nem is olyan rég hírbe hoztak Silvio Berlusconi-val - Az olasz miniszterelnök még Noemi Letizia buliján is megjelent.

Szexi képek: Noemi Letizia, akivel hírbe hozták Berlusconi-t képgaléria

2009.11.17 15:25ma.hu

A vendégek szórakoztatása lesz ezentúl a dolga a szöszke fiatal leányzónak, Noemi Letizia-nak, akinek nevét Silvio Berlusconi nőügyeivel kapcsolatosan ismerhette meg a világ...

A szépség alig múlt 18 éves, a születésnapi partiján maga az olasz kormányfő is jelen volt. Egy arany nyaklánccal lepte meg Noemi-t.

Noemi Letizia Berlusconi fényképével

A szemrevaló lány most tért haza őszi kiruccanásáról. Egy nápolyi night club-ban fog ezentúl gondoskodni róla, hogy a vendégek jól érezzék magukat: beszélgetnie és táncolnia kell velük.

Noemi volt többek között az oka, hogy Berlusconi neje beadta a válópert. Természetesen nem ő volt viszont az első hölgy, akivel a miniszterelnököt hírbe hozták.

Ennek ellenére azonban Veronica Lario nemrég megjelent, Tendenza Veronica című könyvében nem titkolja: a válás mellett véglegesen a "Noemi-botrány" után döntött.

Ez idén áprilisban volt - Berlusconi a családja elől eltitkolta, hogy részt vesz a fiatal lány születésnapján, sőt, még értékes ajándékot is ad neki.

Az olasz kormányfő volt párja szerint ez csupán az utolsó csepp volt a pohárban.

Saját jó híre érdekében határozott úgy, hogy faképnél hagyja Berlusconi-t - vallotta be Veronica Lario.

Mit vallott Berlusconi luxus-prostija?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.