Call-girl-ök a miniszterelnöki rezidencián?

Hangfevétel őrzi - Berlusconi prostival hált Putyin ágyában?!

Rájár a rúd Silvio Berlusconi-ra - Az olasz miniszterelnök most igazán nagy gondban lehet, egy hangfelvétel miatt, mely bizonyítja legutóbbi pikáns kalandját...

2009.07.22 14:00ma.hu

Nem tudni, mi vár Silvio Berlusconi-ra - Úgy tűnik, nagyon is lehetséges, hogy az olasz kormányfő odarendelt prostituáltakkal szórakozott a miniszterelnöki rezidencián.

Az egyik hölgy, bizonyos Patrizia ugyanis szalagra rögzítette beszélgetését Berlusconi-val. Ezen hallható, amint éppen arról tárgyalnak, melyik ágyat válasszák a légyott helyszínének.

Végül amellett döntenek, melyet az olasz kormányfő Putyin orosz elnöktől kapott ajándékba.

A másik felvételen hallható, amint Berlusconi és Patrizia arról beszélgetnek, hogy a hölgy berekedt. A kormányfő megkérdi, hogyan lehetséges ez, hiszen nem is sikoltoztak az éjszaka....Mire a lány azzal felel: annyira fel volt hevülve, hogy többször is a jéghideg zuhany alá állt...

Az olasz miniszterelnök ügyvédje szerint az egész történet csak kitaláció, és kiagyalóit perrel fenyegette meg.

A kormány szóvivője ugyancsak azon a véleményen van, hogy a lapok példányszámnövelőnek adták közre most, a nyári uborkaszezonban a Berlusconi kalandjáról szóló cikkeket.

Azt azonban nem cáfolta, hogy valódiak lehetnek a hangfelvételek.

Berlusconi körül egyre több a botrány mostanában, amelyek kivétel nélkül ifjú hölgyekhez kapcsolódnak.

A közelmúltban egy ismerőse, a 18 éves Naomi születésnapi partiján való részvétele és a lánnyal való kapcsolata borzolta a kedélyeket.

Nem sokkal később pedig azok a felvételek, melyeket egy szardíniai fotós készített a miniszterelnök villájában az újévi parti során. A képeken állítólag topless mulató ifjú hölgyek is láthatók...

Újra alakított Silvio Berlusconi - tudja meg a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.