Rasszista humorérzék

Berlusconi: sápadtabb vagyok, mint Obama

A miniszterelnök, aki csütörtökön a Nápoly melletti Acerrában avatott fel egy hulladékégetőt, ahol ismét Obama bőrszínével viccelődött!

2009.03.26 16:21MTI

Újságíróknak arra a kérdésére, hogy miért van nagyobb hatása Obama válságkezeléssel kapcsolatos kijelentéseinek, mint az ő szavainak, holott szinte ugyanazok az elképzeléseik, így válaszolt: sápadtabb vagyok, mint ő, mert már régóta nem napoztam. Ő szebb, fiatalabb és magasabb

Az alacsony termetű médiacézár-politikus imázsának amúgy fontos része a napbarnított megjelenés. Berlusconi már tavaly novemberben is megütközést váltott ki otthon és a nemzetközi médiában egyaránt, amikor néhány nappal az amerikai elnökválasztás után moszkvai látogatása során Obamát, az Egyesült Államok első afroamerikai elnökét így jellemezte: "szép, fiatal és jól lebarnult"

Az olasz kormányfő később kijelentését "szeretetteljes tréfálkozásnak" nevezte, bírálóit pedig olyan "ostobáknak", akiknek nincsen humorérzékük.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.