Az olasz kormányfő lánya megdöbbent!

Kíméletlenül elítélte apját Barbara Berlusconi!

Barbara Berlusconit megdöbbentette, hogy apja egy fiatal modellre pazarolta figyelmét - derül ki abból az apjával szembeni kritikus hangvételű interjúból, amelyet az olasz kormányfő lánya adott a Vanity Fair című magazinnak.

2009.08.06 12:10MTI

A 25 éves Barbara szerint a politikusoknak a magánéletben is tartaniuk kellene magukat ahhoz, amit a nyilvánosság előtt prédikálnak - szemben apja szövetségeseivel, akik azt állítják, hogy a kormányfő privát ügyei nincsenek hatással Olaszország vezető politikusának közszereplésére.

Silvio Berlusconi tagadta a Noemi Letiziával folytatott viszonyról szóló híreket, amelyek azt követően kaptak szárnyra, hogy a miniszterelnök egy hatezer eurós nyaklánccal lepte meg a 18. születésnapját ünneplő lányt egy partin.

A botrány miatt a kormányfő felesége, Veronica Lario beadta a válókeresetet.

Berlusconi és Noemi Arra a kérdésre, hogy mit gondolt 72 éves apja Letizia iránt tanúsított érdeklődéséről, Barbara Berlusconi azt válaszolta:

- "Meg voltam döbbenve. Ez olyan dolog, amivel még soha nem találkoztam az életemben. Soha nem ismerkedtem idősebb férfiakkal, nincs tapasztalatom ilyen pszichológiai kötődésről" - mondta a magazinnak a politikus lánya.

Letizia és Berlusconi között nagy a korkülönbség

A Letizia-botrány után a kormányfőnek újabb kínos ügyekkel kellett szembesülnie, miután kiderült, hogy fiatal nőknek fizettek a kormányfő partijain való megjelenésért.

A miniszterelnök tagadta, hogy fizetett volna a szexért, de mint mondta "ő sem szent".

- "A politikusok azért vannak, hogy jól kormányozzanak, hogy felvirágoztassák a társadalmat, és hogy őrizzék azokat az értékeket, amelyeket hirdetnek. Ezért egy politikus nem engedheti meg magának, hogy különbséget tegyen a közélet és a magánélet között" - fogalmazott Barbara Berlusconi.

A kormányfő Veronica Larióval kötött házasságából született Barbara megjegyzései újabb foltot jelentenek a kormányfő imázsán, noha a politikus a komoly botrányok ellenére is 49 százalékos népszerűségnek örvend, és a parlament mindkét házában kényelmes többséget birtokol.

Itt még többet tudhat meg a Berlusconi-botrányról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.