Az énekesnő szerint a kábítószerezés vicces

Fotók - "Füvezzetek a kádban!" - Drogozásra biztat Joss Stone

Megdöbbenti időnként közönségét a csinos énekesnő - Joss Stone hol lenge ruhában áll színpadra, hol leszbikust játszik, most pedig éppen drogozásra biztatja a fiatalokat.

Nézze meg Joss Stone leszbikus csókját! képgaléria

2009.11.11 19:30ma.hu

Joss Stone szabadszellemű sztár - A csinos énekesnő tavasszal a Coachella-fesztiválon lebbentette fel romantikus fehér szoknyáját a színpadon, amelynek az első sorban állók örültek legjobban.

Nem úgy tűnt ugyanis, hogy visel bugyit.

Korábban a tehetség színészként is kipróbálta magát, nem is akármilyen szerepben. A Snappers című alkotásban leszbikus csókot kellett váltania kolléganőjével.

Joss-t azonban a jelek szerint semmi sem hozza zavarba, mint mondta, a jelenet igazi kihívás volt számára.

Most azonban feltehetően sokaknál kiveri a biztosítékot. A még mindig csak 22 esztendős énekesnő nemrég bevallotta, valóban marihuánát szív, de használ egyéb drogokat is.

Elárulta, a marihuánát nem tartja valódi drognak, ezért füvezik. Gyógynövényként tartja számon, gyógyszereket inkább nem szed, bár a hatásukat határozottan mulatságosnak találja.

A fiatal sztár nem titkolta, hogy ő élvezi, ha drogozhat.

Kijelentésére rá is tett egy lapáttal, amikor kifejtette, ha valaki lazítani akar, csak tanácsolni tudja neki, hogy üljön be egy kád forró vízbe, sodorjon magának egy füves cigit és hallgasson zenét.

Csak betépve képes meghallgatni saját lemezét Joss Stone!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.