Unalmában vedelt a fiúbanda

Vallott a Tokio Hotel: 13 évesen drogoztak!

Noha a világon számos kamaszlány imádja őket, a németországi fiúcsapat tagjai azért nem olyan angyalok, mint amilyennek tűnnek. A Tokio Hotel tagjai drogproblémáikról vallottak...

Rajonganak értük: képekben a Tokio Hotel képgaléria

2009.10.05 17:30ma.hu

A Gala magazinnak meséltek nem éppen példértékű időszakukról a világszerte népszerű fiúbanda tagjai.

Bill Kaulitz
és Tom Kaulitz bepillantást engedett a nem túl dicsekvésre méltó elmúlt évekbe, bevallották, hogy tizenhárom évesen rákaptak a drogokra!

Őket szeretik legjobban a rajongók, a durva beismerés már csak ezért is megdöbbentő...

A fiúk még most is csupán húszévesek, de már felnőttkoruk előtt kipróbáltak mindent, ami belefért.

Tom a Gala magazinban elárulta: sokszor csak unalmukban iszogattak - de nem csak alkalmanként, hanem állandóan vedeltek.

A Tokio Hotel tagjai füveztek és tablettákat is szedtek.

Bill azért nem habozott hozzátenni, hogy mindez már a múlté. Manapság kiélik magukat a színpadon, ritkán mulatnak, de ha igen, akkor hatalmas bulit csapnak...

Nézze meg az új Tokio Hotel-klipet!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.