Mi lesz így a Született feleségekkel?

Milliókba kerül a beteg Teri Hatcher a filmeseknek!

Nem kíméli az új influenza a sztárokat sem - Most a Született feleségek Susan-jére csapott le a betegség, aki miatt a filmkészítők kénytelen voltak elhalasztani a munkálatokat.

Csinosak, szexisek és agyafúrtak: képekben a Született feleségek! képgaléria

2009.11.09 17:30ma.hu

Kellemetlen meglepetést szerzett Teri Hatcher a stábnak, amikor bejelentette, hogy sajnos elkapta az új influenzát.

Nem is azzal okozta a legnagyobb pánikot, hogy mire ez kiderült, kollégái is elkaphatták tőle, hanem az, hogy a forgatásoknak egy időre le kell állniuk.

A Született feleségek Susan-je is részesen természetesen a karácsonyi jelenetnek is, így nélküle nehezen foroghatnak a kamerák.

A filmkészítők hónapokkal ezelőtt megkezdték az előkészületeket a forgatáshoz, így most senki sem örül, hogy napokra fel kell függeszteniük a munkát.

A stábot ugyanúgy ki kell fizetni. Így aztán időbeli és jelentős pénzbeli veszteség is előállt Teri betegsége miatt.

A hírek szerint egyébként drámai fordulat várható a Született feleségekben. A sorozat producere, Marc Cherry ugyanis nemrég megerősítette, hogy hamarosan meghal néhány szereplő a történetben!

Azt persze nem tudni, kik lesznek azok, de úgy hírlik, az egyik kedvenc hős is köztük lesz - a készítők ilyen módon tervezik frissíteni a sorozatot.

Kínos pillanatban fotózták le a Született feleséget!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.