Idegességével teszi tönkre kapcsolatait

Fotók - Teri Hatcher bénának érzi magát az ágyban!

Nem túl sikeres a magánélete a csinos színésznőnek - Teri Hatcher nagyjából olyan, mint a Született feleségekben alakított szerepe, Susan. Nehezen boldogul pasi-téren...

Szívdöglesztő képekben a szexi Teri Hatcher! képgaléria

2009.05.08 10:03ma.hu

Teri Hatcher nem éppen a kicsattanó önbizalom - A színésznő sosem érezte igazán jól magát a bőrében, s ezen az sem segít, hogy sikeres és pénzügyi gondjai sem akadhatnak.

A Született feleségek magánéletben csetlő-botló Susan-je a jelek szerint emlékeztet az őt megformáló sztárra.

Külsejével nem lehet gondja...

Teri pár éve maga írta meg könyvében - melynek az Elégetett pirítós címet adta -, hogy zaklatott természete több kapcsolatát is tönkretette már.

Hatcher már volt férjnél, a válás azonban úgy tűnik mély nyomokat hagyott benne. Olyannyira, hogy azóta az ágyban sem érzi istennőnek magát, sőt. Kifejezetten szorong.

A második házasságából egy lánya is született - Emerson-nak a sztár igyekszik mindent megadni, s bár igen elfoglalt, nem szeretne úgy járni, mint a saját édesanyja ővele.

A mama ugyanis nem fordított akkora időt és energiát Teri nevelésére, mint kellett volna - később megbánta, de felnőtt lányán már nehézkesen tudja bepótolni az elmaradt közös időszakot.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.