Samantha már megbocsátott...

Polanski áldozata: Hagyják békén a rendezőt!

Roman Polanski egykori áldozata az Oscar-díjas filmrendező elleni eljárás megszüntetésére kérte a kaliforniai igazságszolgáltatást - derült ki hétfőn jogi dokumentumokból.

Képekben az Oscar-díjas filmrendező, Roman Polanski képgaléria

2009.10.27 13:30MTI

Samantha Geimer, akivel Roman Polanski 1977-ben "törvényellenes nemi kapcsolatot" létesített, azt kérte a kaliforniai igazságszolgáltatástól, hogy szüntessék meg az Oscar-díjas filmrendező elleni eljárást.

Samantha Geimer ma - Fotó: nydailynews

Samantha Geimer ügyvédei pénteken nyújtották be a kérelmet Los Angelesben a kaliforniai fellebbviteli bíróságon.

A bírósági dokumentumok szerint Samantha Geimer, aki a történtek idején 13 éves volt, és jelenleg férjével és két gyermekével Hawaiin él, állítólag egészségügyi gondokkal küzd a média zaklatása miatt, amely a Roman Polanski szeptember 26-i svájci őrizetbe vétele óta zajlik.

Samantha és ügyvédje közel 500 telefonhívást kapott a világ minden tájáról újságíróktól, akik arra kérték, hogy kommentálja az őrizetbe vételt.

Samantha Geimer januárban már hivatalosan kérte a Los Angeles-i igazságszolgáltatástól, hogy szüntessék meg a Polanski elleni eljárást.

Tudja meg a legutóbbi híreket Roman Polanski ügyéről!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.