Rosszul lett egy koncerten

Morrissey kórházba került!

Kórházba került Morrissey angol énekes, a The Smiths együttes egykori frontembere, miután rosszul lett szombat este egy koncerten - közölte a délkelet-angliai Swindon város mentőszolgálata.

2009.10.25 17:27MTI

A Swindonban adott koncerten Morrissey összeesett a színpadon. Az orvosok szerint az állapota stabil, nincs életveszélyben. "Röviddel 21 óra után hívtak ki bennünket egy 50 éves férfihez, akinek légzési nehézségei voltak és eszméletlen volt" - közölte vasárnap a swindoni mentőszolgálat szóvivője.

"Mentőkocsit küldtünk érte.

Megérkezésekor a paciens eszméleténél volt, rosszul érezte magát. Megvizsgálták és teljes kivizsgálásra a swindoni Great Western Hospitalba szállították"
- tette hozzá a szóvivő.

Morrissey, aki a nyolcvanas években népszerű The Smiths frontembere volt, Years of Refusal című új szóló albuma februári megjelenése óta turnézik.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.