A művész szívesen lezárná a régóta húzódó ügyet!

Sas József rosszul lett a tárgyaláson, mert túladagolta a gyógyszerét!

Sas József, a Mikroszkóp Színpad igazgatója tegnap lett rosszul a tárgyalóteremben. A művészt tavaly adócsalás miatt ítéltek el, nem akarta zavarni a tárgyalást köhögésével, de túl sok gyógyszert vett be.

2009.05.23 12:28ma.hu

Sas József adócsalási pere a Fővárosi Ítélőtáblán tegnap is zajlott, bár a művészt tavaly már két évre felfüggesztett szabadságvesztésre és 300 ezer forint pénzbüntetésre ítélték.
 
Ezúttal sajnos nem volt zökkenőmentes a tárgyalás, hisz Sas József rosszul lett. Elmondása szerint azért vett be négy gyógyszert is, hogy ne köhögje végig a tárgyalást. 

Orvosi papírokat is mutatott a bíróságnak arról, hogy a 2005 óta húzódó ügye miatt pszichoszomatikus asztmás betegséggel kénytelen megküzdeni. – írja a Kiskegyed. 

A bíró végül szerdára napolta el a tárgyalást, de Sas József - aki időközben önrevízió keretében a teljes adóhiányt befizette az adóhatóságnak – jelezte, neki aznaptól szerződése egy isztambuli fellépésre, ahová negyven ember csak az előadás miatt utazik. 

A bíróság végül – a vádlott kérését figyelembe véve – hétfőre tűzte ki a következő tárgyalást, amikor várhatóan ítéletet is hoznak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.