Kiütötték, többször rosszul lett

Tragikus: meghalt Nagy András ökölvívó

Hajnalban, magyar idő szerint két óra körül, Melbourne-ben elhunyt Nagy András győri profi ökölvívó - adta hírül a kisalföld.hu.

2009.05.07 08:54MTI/Kisalföld

A korábbi félnehézsúlyú, kadett vb-n ezüstérmes sportoló május 1-jén, egy ausztráliai edzőmérkőzés után - melyen igen komoly KO-vereséget szenvedett - rosszul lett, azonnal kórházba szállították, ám állapota egyre romlott, ödéma keletkezett a koponyájában. 

Az orvosok küzdöttek az életéért, kétszer is - múlt pénteken, majd hétfőn - megműtötték, miközben mesterséges kómában tartották. 

A kisalföld.hu beszámolója szerint édesanyja, testvére és menyasszonya, amint értesültek a történtekről, azonnal útnak indultak Melbourne-be, Ausztráliában azonban szomorú hír várta őket: Nagy András szervezete feladta a harcot. A magyar bokszoló amatőr karrierje befejeztével horvát licenccel versenyzett a profik között. Huszonhárom éves volt.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.