Megjött az újabb sztárbaba!

Képek - Megszületett Heidi Klum kislánya!

Újabb gyermeknek adott életet a szőke szupermodell - Heidi Klum és Seal harmadjára egy tündéri kislány szülei lettek.

Kismamafotók: Heidi Klum negyedik gyermekét várva! képgaléria

2009.10.12 16:30ma.hu

A hétvége óta újra babázhat Heidi Klum és kedvese, Seal - A sztárpárnak pénteken hajnalban született meg a negyedik gyermeke.

A kislány a Lou Samuel nevet kapta - értesült a Radar Online internetes portál. Az énekes és a modell két közös gyermekkel büszkélkedhet, a négyéves Johann Riley-val és a három esztendős Henry Günther-rel.

Heidi az utolsó időszakban

A legidősebb csemete az ötéves Leni, Heidi Klum és korábbi párja, Flavio Briatore kislánya, akit azonban szintén sajátjaként nevel Seal.

A gyönyörű Heidi-nek az utóbbi hónapok már igencsak megterhelőek voltak. Ahogy ő fogalmazott, úgy érezte, felrobbannak a combjai és a feneke...

A modell beszámolt arról, hogy a hasa hihetetlen sebességgel nőtt az utolsó hónapban - kissé bizarr, de csodálatos dologként élte meg a dolgot.

Heidi Klum, aki mai napig, három gyermek után mindig visszanyerte tökéletes alakját, ígéri a rajongóinak, hogy ez a negyedik baba után is így lesz.

Mint mondta, a súlyfelesleg az elején cseppet sem zavarja, miután karjába veheti a gyermekét...

Seal és Heidi számára a családi értékek nagyon fontosak - ahogyan a modell fogalmazott, házuk is igazi gyerekbarát hely, ahol bátran rohangálhatnak a csemeték.

Heidi volt a sztár az Emmy-gálán!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.