Újra apa lett a brit szívtipró!

Megszületett Jude Law negyedik gyermeke!

Ismét apa lett a sármos színész Jude Law, ugyanis Samantha Burke kedden megszülte Jude Law negyedik gyerekét! A brit híresség exbarátnője, Samantha Burke modell kedden hozta világra Sophiat, aki 2600 grammal látta meg a napvilágot.

Jude Law már javában gyakorolhatta az apaszerepet! képgaléria

2009.09.25 16:30ma.hu
Samantha Burke így nézett ki várandósan!

A vártnál kissé korábban érkezett a kicsi, de az újdonsült anyuka és a baba is jól vannak.

- "A csodaszép és egészséges a kisbaba, Sophia érkezése Samanthát óriási örömmel tölti el" - nyilatkozta a modell szóvivője. Hozzátéve, hogy a "baba és a mama egyaránt jól van".

A színész negyedik gyerekének anyjával egy filmforgatáson jött össze egy futó kaland erejéig, de pechére a lány teherbe esett.

Bár nem emlékszik rá, hogyan találkoztak és kapcsolatuk rövid volt, már nincsenek együtt, ám Law elismerte az apaságot, és közölte, hogy gondoskodni fog a gyermekről.

A baba és a mama is egészségesek. Law-nak volt feleségétől, Sadie Frosttól már van három gyereke.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.