A színpadon is bemutatkozik a sármos színész

Jude Law Hamletet játszik ősszel a Broadway-n!

A 36 esztendős brit színész október 6-án mutatkozik be a Shakespeare-tragédia címszerepében a New York-i Broadhurst Színházban. A színdarab 12 hétig lesz műsoron, a főpróbák szeptember 12-én kezdődnek.

Sármos és ellenállhatatlan- képekben Jude Law! képgaléria

2009.07.01 19:10MTI
Hamletként is megállja majd a helyét?

Jude Law Hamlet, dán királyfi szerepében lép fel a ősszel Broadway-n.
A Londonból érkező produkció, amely korábban elnyerte a kritikusok tetszését, változatlan szereposztásban, Michael Grandage rendezésében kerül színre.

Jude Law 1995-ben lépett fel utoljára a Broadway-n Jean Cocteau Rettenetes szülők című drámájában Kathleen Turner, Cynthia Nixon és Rogar Rees oldalán.

Az elmúlt időszakban azért hallhattunk a sztárról, mert a Dior vele reklámozza magát mostanában… ám a világ egyik legsármosabb színésze sem volt tökéletes számukra.

Jude Law kopaszodó halántékát megdolgozták egy kis photoshoppal. A Dior júliusban kezdődött Dior Homme Sport kampányának Jude Law az új arca.

A jóképű angol színész számára nem újdonság a fotómodellkedés. Nemrég vele készítette el reklámfotóit a 2009-es kampányához a Dunhill is.

Jude Law lába közé nyúltak???

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.