16 fontért Jude Law száma jöhet?

Filmsztárok számai egy használt telefon áráért

Egy biztosítótársaságnál dolgozó férfi 16 fontért vásárolt mobiltelefont az eBay-en. A használt Blackberry-ben olyan hollywoodi sztárok számai voltak elmentve, mint Jude Law vagy Natalie Portman.

2009.02.16 18:45ictpress

Több mint ötven híresség elérhetőségét szerezte meg egy biztosítótársaságnál dolgozó angol férfi, Kent Davey 16 fontért. Davey az internetes aukciósházon, az eBay-en keresztül próbált meg, a lehető legolcsóbban hozzájutni egy okostelefonhoz. "Azért akartam Blackberry-t vásárolni, hogy emaileket fogadhassak, nem gondoltam, hogy a hírességeknek is küldhetek majd róla leveleket." - nyilatkozta a Telegraph-nak az angol férfi, aki véletlenül megtalálta fél Hollywood elérhetőségét.

"Igazán jó áron szereztem meg a telefont, ami néhány napon belül meg is érkezett. Amikor megnyitottam a telefonkönyvét, láttam hogy nincs kitörölve és hirtelen megpillantottam Jude Law telefonszámát. Nem hittem el, hogy ilyen szerencsés lehetek, egészen addig, amíg fel nem hívtam az egyik kedvenc színésznőmet, Julia Walters-et, akinek szintén benne volt a száma a telefonban. Amikor felvette, nem bírtam megszólalni."- mesélte Davey.

Az angol férfi az olyan hírességek elérhetőségén kívül, mint Kevin Spacey vagy Julianne Moore, még azoknak a forgatókönyvíróknak, operatőröknek és producereknek a számait is megszerezte, akik az Amerikai gengszter című filmen, vagy a Csillagok háborújának a második részén, a Klónok háborúján dolgoztak.

Kent Davey egyelőre nem tervezi filmes vállalkozás indítását, annak ellenére, hogy most már kiterjedt kapcsolati hálóval rendelkezik a filmes körökben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.