Döbbenetes titok derült ki a szexbombáról

Képek - Brigitte Bardot kinyitotta a gázt és többször felvágta az ereit!

Hatalmas sikeres volt és imádták a férfiak - A gyönyörű Brigitte Bardot mégis többször döntött úgy: gyorsan véget vet az életének!

Brigitte Bardot - Képek az egykori szexszimbólumról! képgaléria

2009.09.25 10:40ma.hu

Volt férje sokat tudott volna mesélni az egykori szexszimbólum nem éppen híresztelni való múltjáról. Elárulta, hogy a színésznő valósággal játszott a halállal.

Roger Vadim rendező még a halála előtt számolt be több rémisztő részletről egy barátjának. Nem titkolta, hogy Brigitte Bardot már igen fiatalon a halált akarta választani.

Brigitte Bardot napjainkban - Fotó: Getty

A gyönyörű színésznő gyermekként egyébként csúnyának tartotta magát, és azt mondogatta, hogy más tulajdonságával kell majd kitűnnie, mint például a humor vagy a műveltség.

Tizennyolc éves volt, amikor férjhez akart menni a nem túl jó körülmények között élő, nála hat évvel idősebb filmeshez, de arisztokrata családja erről hallani sem akart.

Brigitte bánatában magára nyitotta a gázt - megmenekült, de az esetről nemigen lehetett hallani, mielőtt Vadim barátja el nem árulta volna a sajtóban.

A sztár nem sokkal a sikertelen öngyilkossági kísérlet után valóban férjhez ment Vadimhoz Párizsban.

Az egykori férj barátja azt is megtudta, hogy nem ez volt Bardot egyetlen öngyilkossági kísérlete. Sőt.

A ma 75 esztendős színésznő több alkalommal úgy akarta eldobni az életét, hogy felvagdosta az ereit.

Egy alkalommal ezt a francia riviéra egyik villájában tette. Mikor az eset kiderült, Brigitte fanatikus rajongói megrohamozták a házat, és azzal foglalkoztak, hogy a sztár véres holmiját hordják szét a lakásból: függönyöket, ágyneműt és fürdőszobai szereket vittek el emlékbe.

Eközben az orvosok Bardot életéért küzdöttek...

Brigitte Bardot közelebb érzi magát állataihoz, mint az emberekhez

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.