Brigitte Bardot és Sophia Loren együtt ünnepel?

75. születésnapját ünnepli két egykori díva!

Ebben a hónapban ünnepli 75. születésnapját a két egykori díva: Brigitte Bardot és Sophia Loren. Egyikőjük ragyog az életerőtől, míg a másik hölgy szinte nem is emlékeztet egykori önmagára, elhanyagolt külseje miatt.

Szexis és csodálatos képekben Brigitte Bardot! képgaléria

2009.09.14 20:40mellesleg
Brigitte Bardot fénykorában!

Sophia Loren 50-esnek látszik, míg Bardot pont úgy néz ki mint egy 75 éves… A kérdés annyi csak: min múlik, hogy egy egykori szépséget megtépáz-e az idő vasfoga?

Az évjárat megegyezik: 1934. Csak nyolc nap különbség van a világ egykori legszebb nőinek születési dátuma közt. Sophia Loren szemptember 20-án, Bardot pedig 28-án lesz 75 éves.

Sophia még mindig ragyog: a képet nézve domborulatokat látunk, éles kontúrokat, és csinos vöröses-barna loknikat.

Brigitte haja viszont ősz, megszámlálhatatlan ránc borítja arcát - a nyakáról nem is beszélve - és mintha fel lenne püffedve. …pedig mindketten szex-szimbólumok voltak a maguk idejében, milliók rajongtak értük. Mi történhetett Bardot-val, hogy inkább tűnik Loren anyjának, mint kortársának?

Mit csinált Sophia jobban, amitől még mindig 50-esnek tűnik? Sophiát sokszor megkérdezték szépsége titkáról, ám ő erre mindig csak annyit felelt:

- „Pasta e amore. Vagyis tészta és szerelem."

A jó tanács kissé megkopottan hangzik, ám Loren nagymama kora ellenére mégiscsak lenyűgözően néz ki. Két évvel ezelőtt olyan szex-szimbólumok közt pózolhatott egy exkluzív naptárfotózás erejéig, mint Penélope Cruz, Naomi Watts vagy Hillary Swank.

Loren unokája magyar!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.