Pucér tánccal hódította vissza férjét?

Pink a meztelenkedésre és a birkózásra esküszik

Pink ismét felkavarta az állóvizet maga körül. Nem elég, hogy nemrég elvált férjétől, és most újra együtt vannak, még azt is beismerték: kapcsolatuk titka a birkózás és a meztelenkedés.

Dögös és merész! Pink szexis képekben! képgaléria

2009.07.13 15:40ma.hu

Pink magánélete most újra rendben van, bár nem is olyan rég még férjével, Carey Harttal való válásától volt hangos a sajtó, most mégis visszatalált krosszmotoros kedvesének karjaiba…a békülés különös módját választotta a pár, állítólag Pink pucéran táncolt férjének.

Hogy ki volt a kezdeményező, nem tudhatjuk biztosra, ám ez nem is fontos, ha azt nézzük, mi tartja őket együtt.

Az őrült párocska ugyanis azt vallja: kedvenc hobbijuk, a birkózás és a meztelen tánc mindig összehozza őket. A 29 éves Pink és régi/új férje most Ausztráliában töltik második nászútjukat.- írja a Kiskegyed.

A sztárról mostanában azt is rebesgetik, hogy válófélben van férjével, azonban ezt Pink cáfolja, azt azonban egy interjúban elárulta, hogy nem rajong az orális szexért.

Újra egymásra találtak!

Carey Hart már korábban is azt nyilatkozta, hogy egyszer talán újra egy párt alkotnak majd az énekesnővel.

- "Addig is maradunk barátok, és ki tudja, hogy mi lesz, ha majd idősebbek leszünk. Az elkövetkezendő három év mindkettőnk számára nagyon sűrű lesz, így nem egyszerű feladat tartani a kapcsolatot" - nyilatkozta akkoriban.

Most úgy tűnik mégis győzött a szerelem!

Pink tényleg biszexuális?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.