Dolgosak az elnökcsemeték

Obama lányai maguk készítik a nyalnivalót

Miközben édesapjuk a G8 l'aquilai csúcstalálkozóján tárgyal, édesanyjuk a római városházát és a múzeumokat keresi fel, az USA elnökének két lánya egy híres római fagyizóba látogattak el.

2009.07.09 13:20MTI - Fotó: dearpapa.org

Édesapjuk, Barack Obama a G8 l'aquilai csúcstalálkozóján tárgyal, édesanyjuk, Michelle a római városházát és a múzeumokat keresi fel.

Az Egyesült Államok elnökének két lánya, Malia és Sacha ezalatt szerdán ellátogattak egy híres római fagyizóba, ahol nem csak megkóstolták a nevezetes olasz fagylaltot, de a készítésében is részt vehettek.

Az Obama-család - Fotó: Telegraph

A tízéves Maliát és a nyolcéves Sachát a nagymamájuk kísérte el az olasz parlament közelében található Giolitti fagyizóba, amelyik a maga nemében a leghíresebb Rómában.

A lányok magukra öltötték az előírásos fehér köpenyt, és megpróbálták elkészíteni a saját fagyijukat.

A tulajdonos, Nazareno Giolitti elmondta, hogy a lányok szederből és banánból csináltak fagyit, és láthatóan ínyükre volt, még a mamájuknak is vittek egy adagot, aki szereti a természetes termékeket.

Giolitti büszkén mesélte, hogy az amerikai követségről hívták fel telefonon, és kérték, engedje meg, hogy az elnök lányai megismerkedhessenek a fagylaltkészítéssel, mert tudták róla, hogy már más amerikai gyerekeket is vendégül látott e célból.

Olvasson többet Barack Obamáról!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.