Botrányos könyvvel rukkolna elő egy meleg író

Megdöbbentő! - Gyilkossággal és homoszexualitással vádolják Barack Obamát

Egy meleg aktivista vallomása alapján íródott cikk tartja lázban Amerikát - Larry Sinclair a Globe magazinban arról mesélt, hogy tíz éve homoszexuális viszonya volt Barack Obama elnökkel.

2009.06.22 10:00ma.hu

Meghitt volt a viszonyuk - erről számol be egy homoszexuális aktivista és író a Globe magazinban, nevezetesen Larry Sinclair, aki elmondása szerint magával Barack Obama amerikai elnökkel folytatott kapcsolatot.

A lapban arról beszél, hogy tíz évvel ezelőtt, egy kis kokain elfogyasztása után keveredett viszonyba Obamával.

Tovább is megy: elárulja, hogy tudomása szerint korábban az elnöknek egy templomi kórusban éneklő fiúval is kapcsolata volt.

A férfi később elhunyt, mégpedig eddig még nem tisztázott, gyanús körülmények között.

Sinclair állításait egy kötetben is összefoglalta.

A first lady, Michelle Obama állítólag most minden követ megmozgat, hogy a kiadók ne foglalkozzanak a várhatóan hatalmas botrányt kiváltó könyvvel.

Szex, hazugságok és gyilkosságok címmel jelenne meg az írás, Obama neje azonban, amellett, hogy cáfol minden férjéről megjelent állítást, igyekszik megakadályozni, hogy a kötet kiadóhoz kerüljön.

Előfordulhat, hogy politikai ellenfelei próbálják ilyen módon lejáratni Barack Obamát.

Amiről ugyanis Larry Sinclair beszámol, az az amerikai társadalom számára teljesen alkalmatlanná tenné az elnököt posztja betöltésére.

Obama lepofozta Brad Pitt-et?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.