Íme a plasztikai műtét megrázó eredménye!

Elképesztő fotó! - Hogy néz ki Jacko füle?!

Megdöbbentő fotó készült a minap Michael Jackson-ról - A popkirály, akit egyik gyermekével együtt kaptak lencsevégre, eltakarta arcát, de a fülét nem tudta...

Michael Jackson - A dicsőséges múlt képgaléria

2009.06.15 12:17ma.hu

Megdöbbentő - Nemcsak arca alsó felét, hanem talán a fülét is rejtegetnie kellett volna Michael Jackson-nak.

A popsztár ezen testrésze ugyanis cseppet sem hasonlít "régi önmagára!"

Egy paparazzónak sikerült a minap lefotóznia Beverly Hills-ben az éppen gyermekével egy klinikáról távozó Jacko fülét.

Hiába takargatta magát az ötvenéves sztár; a képeken tisztán látható a plasztikai beavatkozások sajnálatos eredménye - írja a The Sun.

Ha összehasonlítjuk, a korábbi években készült felvételeken látszik, hogy az énekes füle átlagos formájú. Nem így a mostaniakon.

Ezeken ugyanis furcsa látványt nyújt, mintha hiányozna az alja...

A The Sun szerint plasztikai sebészek a látottak alapján arra következtetnek, hogy azokat a részeket, melyek Jacko - szintén egyre rosszabb állapotban levő - orrából hiányoztak, a füléből pótolták...

Nem véletlenül visel hosszú frizurát most is a popkirály, azon túl, hogy nyilván így szoktuk meg...

Hogy a szinte sokkoló látványt élőben is megfigyelhetik-e a rajongók, az lassan egyre kétségesebbnek tűnik.

A szupersztár előreláthatólag 50 koncertet tervezett be magának a nyárra, Angliában - csakhogy nemrég ő maga vallotta be, tekintve a fizikai állapotát, ez túl sok lesz neki.

Egy biztos, az első fellépések időpontját már jócskán elcsúsztatták, a nagy visszatérés eredetileg július 8-ára lett meghirdetve a londoni O2 arénába.

Mennyit csúszik Michael Jackson visszatérése?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.