Leromlott a popkirály egészsége?

Csúszik Jacko koncertje

A szervezők azt mondták, hogy nincs köze a popsztár egészségi állapotához.

2009.05.23 20:07rtlbulvar.hu

A nagy visszatérés eredetileg július 8-ára lett meghirdetve a londoni O2 arénába. A helyszín marad, csak éppen öt nappal később, július 13-án lesz a koncert.

A promóciós és produkciós cég, az AEG Live azt közölte: a dátumváltoztatást a nyitó műsor kiemelkedő jelentősége és a rajongók vágya indokolja, hogy jelen lehessenek a nyitó előadáson, és ugyanabban az élményben legyen részük, mint a tervezett további 50 show-n. A rajongók, akik megvették a jegyeket a nyitó koncertre az elsők lesznek, akik részesülnek az élményből, de a következő három tervezett koncert jegytulajdonosainak várniuk kell 2010 tavaszáig, hogy lássák az újratervezett show-t.

Az AEG Live elnöke, Randy Phillips közölte: Mind térben, mint látványban nagy léptékű lett a produkció, ezért szükséges, hogy az előkészületekre, a színpad berendezésére, a videó elemek beprogramozására több idő legyen, és ami a legfontosabb: több idő legyen a produkció és a jelmezek főpróbáira.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.