A csúszás igazi oka súlyos betegség...?

Egy brit lap állítja: Michael Jackson bőrrákos

Mégsem kezdődik a tervezett időben a popkirály várva-várt turnéja - A The Sun című napilap tudni véli, hogy ennek oka egy műtét. Michael Jackson-nak értesüléseik szerint bőrrák miatt kell kés alá feküdnie!

Így festett Jacko fiatal korában - és ilyen lett képgaléria

2009.05.21 11:00ma.hu

Londoni koncerttel térne vissza a világhírű énekes - A sztár This Is It című turnéja július 8-án vette volna kezdetét, ám máris 13-ára tolták el az indulást.

A The Sun című brit lap szerint az ötvenéves Michael Jackson-t meg kell operálni, ezért nem maradhatott a korábbi időpont.

Nincs jó állapotban - Fotó: Splash

Értsüléseik szerint Jacko bőrrák miatt szorul fájdalmas beavatkozásra, orráról és mellkasáról is el kell távolítani az elburjánzott sejteket.

Ezután az orvosok eldöntik majd, milyen további kezelésekre lesz szükség.

Az énekest a hét elején valóban látták egy Beverly Hills-i klinikára bemenni, később azonban mindenkinek azt mondta, hogy köszöni, jól van.

A koncertet szervező iroda illetékese tagadta, hogy Michael-t műteni kéne.
Randy Phillips,
az AEG Live igazgatója szerint semmi köze a koncert csúszásához Jacko egészségi állapotának.

A show azonban nagyobb szabásúnak ígérkezik, mint eredetileg tervezték, ezért némi változtatásra lesz szükség - fogalmazott.

Egy biztos: rajongók ezrei várnak Michael visszatérő fellépésére immár nyolc hónapja.

Számukra valószínűleg nagy csalódás lesz, hogy a július 8-ra tervezett előadás csak 13-án lesz megtartva, az utána július 10-én, 12-én és 14-én következő show-kat pedig a jelek szerint csak jövő márciusban láthatják!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.