Nem hiszik, hogy Jacko beszélt!

Képek - Michael Jackson hasonmását küldte maga helyett?!

A brit fővárosban jelentette be nemrég a popkirály, hogy újra színpadra áll, és több koncertet is ad Londonban - Sokak szerint azonban nem is Jacko beszélt a sajtótájékoztatón!

Michael Jackson - A dicsőséges múlt képgaléria

2009.03.16 19:00ma.hu

Gyanús volt Michael Jackson a londoni sajtótájékoztatón, melyen bejelentette, hol és mikor fog fellépni a brit fővárosban.

A jelenlevő újságírók szerint az énekes nem egészen olyan volt, mint lenni szokott! Máshogy járt, másképp mozgott és a hangja is mélyebbnek tűnt, mint Michael-é: összeségében nem emlékeztetett a korábban látott énekesre.

Michael rossz állapotban van

Többen úgy vélik, hogy egy, a sztárra megszólalásig hasonlító személy vette át Jacko szerepét, a popkirály pedig, lehetséges, ezalatt gyógykezelésen volt.

Michael Jackson-t több súlyos betegség is kínozza, a legutóbbi lesifotók tanúsága szerint csak maszkban és sötét szemüvegben megy utcára. Lassan a kézfejét is takargatnia kell, mert a bőrét is csúnya fertőzés támadta meg.

A korábban szebb napokat is látott sztár 2005 óta nem adott egész estés koncertet, fellépéseire most óriási az érdeklődés: ötven előadásra bővült a szeptemberben kezdődő koncertsorozat, és jövő év február végéig tart.

Jacko egészségi állapota azonban valóban aggodalomra ad okot - a rá felügyelő doktor nemrég kifejtette, kevés esélyt lát arra, hogy Michael végigcsinálja a nem kis energiát igénybe vevő fellépéseket.

A popkirály a minap egy elegáns londoni szálloda személyzetét döbbentette meg: éjnek évadján, pizsamában és mezítláb jelent meg a hallban.

Láthatóan nem tudta, mi történik vele, majd váratlanul elájult - a biztonsági emberek segítettek rajta.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.