Michael gyermekei álarc nélkül!

Fotók! - Semmi hasonlóság: Jacko lánya és fia megmutatta az arcát

Ez is ritka - Michael Jackson köztudottan titkolja évek óta, hogy néznek ki a gyermekei. Nem szeretné, ha mindenki felismerné őket, ezért a két Prince Michael és Paris általában álarcban jár. Most kivételt tettek.

Újra! Fedetlen arccal Michael Jackson gyermekei! képgaléria

2009.06.05 10:25ma.hu

Utoljára egy éve láthatta a nagyérdemű - véletlenül - fedetlen arccal a popkirály gyermekeit.

Michael Jackson
a két idősebbikkel, Prince Michael-el és Paris-szel tett látogatást minap Los Angeles-ben, a High School Musical-t is jegyző Kenny Ortega stúdiójában.

Jacko esernyő alá bújva bukkant fel az utcán, testőrüket hátrahagyva fedetlen arcú csemetéivel - de amikor rájöttek, hogy közönségük akadt, felvették az álarcot.

Paris és Prince Michael, egy éve - Fotó: The Sun

A pár perc alatt azonban így is látható volt: a 12 éves fiú és a 11 esztendős lány most, kicsit felnőttebben sem mutat különösebb hasonlóságot édesapjával.

Talán édesanyjura, Debbie Rowe-ra jobban emlékeztetnek, akivel a popsztár 1996-ban kötött házasságot.

A sztárnak még egy fia van, a hétéves, Blanket becenevű Prince Michael II, aki ezúttal nem tartott a családdal.

Őt béranya szülte, és a hírek szerint sötétebb a bőre, olyan, mint az édesapja volt fiatalon.

Michael Jackson ezekben a napokban londoni koncertsorozatára készül, ám a legutóbbi hírek szerint vajmi kevés rá az esély, hogy az ötven fellépést végig tudja csinálni.

Ezt ő maga nyilatkozta nemrég, hozzátéve: mérges a koncertek számának megnövelése miatt, és félő, hogy egészségi állapota nem engedi meg a maratoni szereplést...

Meddig csúszik még Jacko koncertje?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.