Elvégezték a második boncolást is

Képek: Több százan búcsúztatták - Biztos, hogy nem lett öngyilkos David Carradine

Több százan vettek részt a kung-fu filmek sztárjának, David Carradine-nak a temetésén - A művész halálának okáról a második boncolást végző patológus kijelentette, nem talált öngyilkosságra utaló nyomot.

Gyász: Neves színészek is búcsút vettek David Carradine-tól képgaléria

2009.06.15 09:25MTI - Fotó: Sky News

Michael Baden a Reuters hírügynökségnek elmondta, a család a vizsgálat lezárultáig nem engedi az adatok részletes nyilvánosságra hozatalát.

A fiatal David Carradine

Annyit azonban elmondhat, hogy a boncolás bizonyos eredményei azt mutatják, nem öngyilkosság történt.

"Addig viszont nem kívánok részletekbe bocsátkozni, míg a Thaiföldről származó minden vizsgálati eredmény nincs a birtokunkban" - tette hozzá.

David Carradine-t bangkoki szállodájának szekrényében találták felakasztva június 4-én.

A sajtó szerint a halál oka vagy öngyilkosság, vagy bizarr erotikus játék közben bekövetkezett baleset lehet.

A thaiföldi hatóságok azonban elzárkóztak a hivatalos közleménytől mondván, hogy még hetekbe telik, míg minden toxikológiai és más laboratóriumi kutatás lezárul.

Rajongó gyászolja a neves filmszínészt

Az Egyesült Államok hatóságai a holttest hétvégi vizsgálata után az autoerotikus tevékenység következtében fellépő fulladást jelölték meg a halál okaként.

A színész szombaton tartott temetésén több százan rótták le kegyeletüket Carradine előtt.

A szertartáson - amelyen csak a család és meghívottjai vehettek részt - jelen volt többek között Michael Madsen, Daryl Hannah, Lucy Liu, Rob Schneider, Jane Seymour és Tom Selleck.

David Carradine önkielégítés közben halt meg?

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.