Vértfertőzésről is beszélt az elhunyt sztár exe...

Képek - Carradine életveszélyes szexuális játékokra kényszerítette volt nejét?

Miután kiderült, lehet, hogy David Carradine halálát nem öngyilkosság, hanem rosszul sikerült erotikus játék okozhatta, megszólalt egykori felesége. Nem titkolta: szerinte exférje szexuális magatartása deviáns volt.

Képekben a tehetséges színész, David Carradine képgaléria

2009.06.08 15:30ma.hu

Volt feleségét, Marinát is életveszélyes szexuális játékokra kényszerítette David Carradine - írja a Los Angeles Times, melynek egy bennfentes személy nyilatkozott.

A 72 éves színész, a Kill Bill sztárja múlt héten halt meg egy bangkoki szállodában.

A szekrényben találtak rá, hátrakötött kézzel. Nemi szervén és nyakán ugyancsak kötél volt. A színész fulladás következtében hunyt el.

Régi boldogság: Marina és David

Mindez valamilyen balul sikerült szexuális játékra utalt. A korábbi feltételezések szerint a sztár öngyilkos lett, de ezt csakhamar megcáfolta a hatóság.

Akár gyilkosság is történhetett abból ítélve, amilyen állapotban David Carradine-ra találtak, ezen kívül lábnyomokat is felfedeztek a rendőrök a szobában, amely nem a színészé volt.

A családja mindenesetre gyilkosság miatt indíttatott nyomozást.

Carradine volt feleséje, Marina nemcsak azt mondta jegyzőkönyvbe, hogy vele is játszott életveszélyes szexjátékokat a férje, de állítja: deviáns szexuális magatartása volt a férjének.

Részletezni nem szerette volna a dolgot, de annyit elárult: a színész egy rokonával is vérfertőző kapcsolatot kezdeményezett...

Az asszony 2003-ban vált el a színésztől, s ebben szerepet játszott az is, hogy milyen kéréseknek kellett eleget tennie a hálószobában.

Olvassa el: Carradine hozzátartozói az FBI segítségét kérik

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.