Újra felboncoltatná a család a színészt...

Képek - Önkielégítés közben halt meg David Carradine?

Bár a nyomozók szerint baleset történt, hozzátartozói gyilkosságra gyanakszanak David Carradine halála kapcsán - Nemcsak a tragédiával kell szembenézniük, hanem azzal is, hogy valaki fotót készített a hullaházban Carradine-ról...

Képekben a tehetséges színész, David Carradine képgaléria

2009.06.09 10:05ma.hu

Perelni készül a múlt héten, 72 éves korában elhunyt David Carradine családja - Egy thaiföldi lap ugyanis bemutatta a halott színészről titokban készült fotót, amint a boncasztalon fekszik.

Hogy ki készíthette a képet, az egyelőre rejtély.

A színészre egy bangkoki Swissotel Nai Lert Park Hotelben találták holtan pár nappal ezelőtt - nemi szervén és nyakán kötél volt, valamit a keze is hátra volt kötve. Fulladást állapítottak meg a halál okaként.

Kezdetben öngyilkosságra gyanakodtak a hatóságok, ám ezt később kizárták: sokkal valószínűbbnek tűnt, hogy Carradine egy balul sikerült erotikus játék áldozata lett.

Később a Kill Bill sztárjának volt felesége megerősítette, hogy a színész kedvelte az életveszélyes szexjátékokat, annak idején őt is ilyesmire kényszerítette...

A sztárt Thaiföldön boncolták fel, hogy tisztább képet kaphassanak az esetről, majd hazaszállították Los Angeles-be a holttestet.

A színész családja fel van háborodva, szerintük megkérdezésük nélkül az első boncolást sem illett volna elvégezni. Újabbat kérnek az amerikai városban.

David Carradine halálának körülményeiről azóta újabb részlet is napvilágot látott: szinte biztosnak látszik, hogy önkielégítés közben halt meg a színész.

Családja azonban a gyilkosságot tartja valószínűnek. Carradine felesége, Annie Bierman és menedzsere úgy véli, hogy a sztár feje felett megkötött csuklója erre utal, no meg az is, hogy a hotelszobában idegen lábnyomra bukkantak.

Csakhogy a hatóságok szerint nem biztos, hogy a lábnyom a színész ott-tartózkodása idején került oda, a kezét pedig saját maga is megköthette a színész, különösen, ha sokszor gyakorolta már - s a jelek erre utalnak.

Kiderült, hogy a hotelszoba ágyán melltartót és tanga volt, Carradine pedig neccharisnyát és parókát viselt a halálakor.

Brent Turvey törvényszéki nyomozó elmondta: a legnagyobb valószínűséggel baleset történt.

David Carradine azért fulladhatott meg, mert a nagyobb élvezet biztosítása érdekében túl szorosra húzhatta a kötelet, és túl hosszú ideig maradt így...

Olvassa el: Az FBI segítségét kérte Carradine családja

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.