Egyre megdöbbentőbb részletek derülnek ki...

Képek - David Carradine hatalmas mennyiségben bilincset vásárolt

Valószínűleg nem szándékozott öngyilkos lenni a Kill Bill sztárja, egy rendelésért ugyanis biztosan el kellett volna még mennie a szexshop-ba - derült ki a napokban. David Carradine rendszeres vásárlójuk volt...

Képekben a tehetséges színész, David Carradine képgaléria

2009.06.11 12:15ma.hu

Gyakran látogatta a Susie's Delights nevű szexboltot a neves színész - A közelmúltban bilincseket rendelt korlátlan mennyiségben és köteleket is vett.

Az áruért mostanában kellett volna jönnie - derült ki a People magazinból, amelynek maga a shop tulajdonosa nyilatkozott.

Elmondása szerint David Carradine havonta többször is betért a boltba és a bilincseket szinte korlátlan mennyiségben vitte.

A tulajdonos arról is beszámolt, hogy a színész elpanaszolta, nincs már túl jó viszonyban a jelenlegi feleségével sem.

A jelek tehát egyre inkább arra utalnak, hogy a Kill Bill sztárja balul sikerült erotikus játék áldozata lett...

A sztár holttestét egy bangkoki szállodában találták meg múlt héten - a szekrényben volt, ülő pozícióban, nyakán és nemi szervén kötéllel. A keze is hátra volt kötve.

Bár Carradine családja és neje, Annie Biermann szerint inkább gyilkosság történhetett, egyre valószínűbb, hogy a színész szexuális játékba halt bele: túl szorosan és túl sokáig húzta a kötelet.

Még Thaiföldön elvégezték a boncolását - noha a családja Los Angeles-ben újraboncoltatná -  s ez után biztosnak tűnik, hogy önkielégítés közben hunyt el David Carradine.

Volt feleségei közül ketten is megszólaltak a közelmúltban, nem tagadva, hogy a színész szerette az életveszélyes erotikus játékokat.

Furcsa szokásait nem sok párja bírta sokáig, főleg, ha nekik is részt kellett venniük benne.

Egyikük, Marina nyíltan kimondta: deviáns szexuális magatartása volt exférjének, sőt, arról is tud, hogy David egy rokonával vérfertőző viszonyba keveredett...

Gail Jensen, aki élete szerelmének tartotta Carradine-t, még azt is elmondta: csodálkozik, hogy ezekbe a mutatványokba nem halt bele már előbb a sztár...

Exneje szerint perverz volt David Carradine - olvassa el a részleteket!

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.