Cannes-ban napozott a Hősök szexi sztárja!

Képek- Hayden Panettiere popója az égnek meredt!

A 20 éves színésznőt szexi pózokban és bikiniben sikerült lefényképeznie a mindig készenlétben álló fotósoknak. Némelyik fotón csak egy gömbölyű fenék látszik, máshol pedig megcsodálhatjuk Hayden teljes testét.

Íme Hayden figyelemre méltó popsija! képgaléria

2009.05.22 14:40ma.hu

Hayden Panettiere, a Hősök csinibabája a napokban Cannes-ban tartózkodik, és boldogan sütteti a hasát a francia Riviérán. A fotósok pedig szintén boldogok, mert megcsodálhatták a csinos színésznőt egy szál fürdőruhában, égnek álló popsival. 

Hayden különben barátaival és új fiújával hajózott ki és mutatta meg figyelemre méltó popsiját. Panettiere jelenleg az NBC Hősök című sorozatának egyik főszereplője, Claire Bennet karakterének alakítója.

Hayden és az ő popsija!

A színésznő karrierjét illetően is felmerültek pletykák, ezek szerint Hayden leszerződhet A pletykafészek főszereplője, Chace Crawford mellé az 1984-ben készült Gumiláb című táncolós film feldolgozásában. 

Úgy tűnik tehát, hogy Panettiere fogja játszani a női főszerepet Chace Crawford oldalán a Gumiláb remake-jében. A sztár állítólag meghallgatáson vett részt, s ha minden jól alakul, belebújhat Ariel Moore bőrébe. 

Az E! Online továbbá úgy tudja, a színésznő még énekelt is a filmesek legnagyobb örömére, s technikájával teljesen lenyűgözte őket. Hayden éppen ezért a második fordulóban megvillogtathatja tánctudását, illetve olvasópróbát fog tartani Crawforddal. Az 1984-es Gumiláb (Footloose) című film feldolgozása várhatóan musical lesz.
 
Kenny Ortega rendezésében eredetileg Zac Efron lett volna a főszereplő, a High School Musical ifjú titánja azonban félt a beskatulyázástól, így inkább passzolta a szerepet. A forgatások tavasszal kezdődnek Atlantában, a költségvetés körülbelül 20 millió dollár.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.