Meggondolta magát a filmlegenda?

Clint Eastwood mégsem vonul vissza a színészi pályától?

Clint Eastwood filmlegenda nemrégiben bejelentette, hogy habár rendezőként továbbra is aktív marad, a színészi pályától visszavonul: utolsó filmje a hazánkban április 16-án bemutatandó Gran Torino lesz.

Clint Eastwood Angelina Jolieval is forgatott! képgaléria

2009.04.03 19:30ma.hu

Amíg Clint Eastwood pályájának legnagyobb sikert arató filmje készült, egyre-másra érkeztek a hírek, hogy ez lesz a 79 éves színész-rendező utolsó munkája színművészként. 

A rendezést nem adja fel, de nem áll többé a kamerák elé. A rajongók azonban nem adtak hitelt ezeknek a nyilatkozatoknak: megszokták már, hogy a fáradhatatlan "Piszkos Harry" időnként rájuk ijeszt. Eastwood pedig nemrégiben elmagyarázta egy újságírónak, miért dobja fel időnként a saját nyugdíjáról szóló hírt. 

- "Amikor a Gran Torinóhoz válogattuk a szereplőket, egymás után érkeztek a ragyogó tehetségű 16-17 éves színészek és amatőrök. Néztem őket, és arra gondoltam: abbahagyom. Még azok is, akik csak a kínai banda fegyvereseit játszották, annyi energiát és tehetséget fektettek a munkájukba, hogy úgy éreztem: bölcsebb, ha átadom nekik a helyem. De nem megy könnyen. 

A színészet nagy strapa, a hiánya viszont még nagyobb. Kimondtam, hogy nem játszom többet, de talán mégis fogok. Nagyszerű érzés volt a Gran Torinóban együtt akciózni a fiatalokkal"
- nyilatkozta Clint Eastwood.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.