A színésznő a gyerekgyártásra koncentrál!

Jessica Alba: annyit szeretnék, amennyit a testem enged!

A színésznő a filmgyártás helyett mostanában inkább a gyerekgyártásra koncentrál. Ha teljesíteni akarja a beígért tervet, akkor az is lehet, hogy filmezni sem fog többé.

Édes képekben a gyerekimádó Jessica! képgaléria

2009.03.23 20:15rtlbulvar.hu

Jessica Alba még csak 27 éves, de már mindent elért, ami számára fontos az életben. Van egy szerető férje, remek munkája, karrierje, nemrég pedig a gyermekáldás is megadatott neki.
 
Jess ugyanakkor többször hangsúlyozta, hogy férjével, Cash Warrennel nem állnak meg egy bébinél. 

- " Annyi gyereket szeretnék, amennyit a testem enged. Ha már nem tudok többet szülni, akkor adoptálni fogok." – nyilatkozta a színésznő néhány hónappal ezelőtt. 

A közeli rokonok mostanában arról pletykálnak, hogy Jessica és Cash máris a következő gyereken dolgoznak. Az állítják, hogy a sztárpár nem akar tovább várni, hiszen imádják a gyerekeket. 

A szerelmespár tavaly májusban házasodott össze, és nem sokkal később, június 7-én első gyermekük, Honor Marie Warren is megszületett. A kislány első fotói már néhány héttel a szülés után megjelentek az OK! magazinban.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.