A sztár kisbabáját ölelve jött ki egy étteremből!

Képek! Íme Jessica Alba tündéri négy hónapos babája!

Jessica Alba szépséges babája, Honor négy hónapos volt múlt csütörtökön! A színésznő és férje, Cash Warren vasárnap délben a Toast étteremben ebédeltek, és kifelé menet megmutatták a kisbabájukat a fotósoknak!

Édes képek! Jessica Alba kislányával! képgaléria

2008.10.07 14:30ma.hu
Honor és anyukája, Jessica Alba!

Honor Warren egy nagyon jól öltöztetett baba a sajtó szerint, még azt is megfigyelték, hoyg Jessica hol és mit vásárol a gyerekének. 

A sztár gyakran vesz leértékelt ruhákat a babának, például egy ruhácskát megvett legutóbb 19.99 $-ért, pedig eredetileg több mint 100 $-ba került a holmi. Így kell spórolni!

A négyhónapos babát kezdetben csupán az érte figyelemreméltó összeget fizető magazinok címlapján láthattuk, mostanra azonban már csökkent Jessica és párja, Cash Warren ébresége.
 
Bárhol megjelennek kislányukkal, így a járókelők is megcsodálhatják a kis Honor-Marie-t. A baba vonásaiból már kiderül, hogy talán inkább édesapja arcát örökölte, legalábbis a szeme alapján.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.