Egy bébi és egy alak, ami újra a régi...

Képek: Mit művelt Jessica Alba? Nézzék ezt a testet!

Lehet, hogy csupán a genetikának köszönhető, de tény: a kisgyermekes színésznő, Jessica Alba teste nem mindennapi látvány!

Micsoda test: Jessica Alba szülés után így fest! képgaléria

2008.09.23 10:50ma.hu

Irigylésreméltó alak, gyönyörű arc - Jessica Albáról olyan fotók készültek a tengerparton, amelyek alapján aligha hinnénk, hogy a színésznő pár hónapja adott életet első gyermekének.

Jessica Alba és kislánya, Honor-Marie

Pedig Cash Warren gyönyörű asszonya buzgó édesanya, aki igazi csodaként emlegeti kislányukat, Honor-Marie-t, és olyannyira belejött a babázásba, hogy már a második csemetén töri a fejét.

A tengeparti lazításra, Cabo San Lucas-ba azonban nem vitte magával a kicsit - Jessica kivételesen egy barátnőjével évezte a hűs habokat.

A barna szépség testén nem hogy nem látszik változás, de teljesen úgy fest, mint a legjobb formájában!

Bár a paparazzo lesifotói nem a legjobb minőségűek, jól kivehető, hogy Jessicán egy deka fölösleg nincs...Csak úgy feszül rajta a szexi fekete bikini!

Tény, hogy a szülés után még most is kilóival küzdő Jennifer Lopez megirigyelhetné Alba csodálatos fogyását.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.