Amilyen szép volt a fürdőruhában...

Képek - Sokan nevettek Jessica Alba tűzpirosságán!

Tiszteletét tette a minap a gyönyörű színésznő a neves italgyártó által szervezett milánói partin - Jessica Alba feszít ugyanis a cég új naptárán. A szexis fotókkal ellentétben azonban a sztár bulin viselt ruhája megosztotta a közvéleményt...

Jessica Alba ruhája nem aratott osztatlan sikert képgaléria

2008.12.05 10:15ma.hu

Új frizurával és tetőtől-talpig pirosban jelent meg Jessica Alba Milánóban a Campari rendezvényén, oldalán férjével, Cash Warren-nel.

A vérvörösre festett ajkú színésznő nagyon élvezte a figyelmet - olyan nevek járultak hozzá külseje sikeréhez, mint a Bulgari - a fülbevalóval -, Jessica koktélruháját pedig a Dolce&Gabbana tervezte.

Jessica egyik vadító naptárfotón

Külön áradozott a sztár a Campari naptárán viselt csinos ruhákról. Szerinte olyan rafináltan szabásúak, hogy takarják testének azon részét, melyen szülése után - véleménye szerint - még kellene egy kicsit javítania.

Fiatalosnak, szexinek és könnyednek nevezte a ruhákat, melyekben pózolhatott - nos, amiben viszont a partin megjelent, arról mások nem voltak olyan elragadó véleménnyel...

Több fórumon "buta választásnak" tartották a rikító piros ruhát, amely bár rásimul Jessica csinos alakjára, mégsem túl előnyösen mutat rajta.

A magastalpú szandál szintén kapott kritikát. Igaz ami igaz, Jessica leginkább egy harangra emlékeztetett öltözékében - de az a lényeg, hogy ő remekül érezte magát a feltűnő szerelésben...

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.