A színésznő összetörte egy 8 éves rajongója szívét

Ki gondolta volna? Előbújt a hárpia Jessica Albából!

Az immáron anyukakánt is bizonyító Jessica Albát eddig csak egy imádnivaló oldaláról láthattuk...A szépséges sztárt mindenki imádja: gyönyörű, kedves, intelligens, természetes. Azonban még neki is van hárpia oldala - legalábbis ezt állítja a latina.com.

Jessica és szépséges kisbabája! képgaléria

2008.11.28 16:00ma.hu

Az internetes oldalon ugyanis a színésznő egy rajongója arra panaszkodott, hogy Jessica Alba igen durván szerelte le, amikor nyolcéves unokaöccsével közös fotót kért tőle.
 
Szerencsém volt a házam közelében látni Jessica Albát, szóval rögtön fogtam az unokaöcsémet és odamentünk hozzá. Ő is nagy rajongója Jessicának. Vittem egy fényképezőgépet, és megkértem, hogy hadd fotózzam le az unokaöccsémmel. Erre rám nézett, aztán a gyerekre, és egyszerűen hátat fordított nekünk. ’Nem engedem meg, hogy fotózzanak’ – ezt vetette oda félvállról a rajongónak.

- Mondanom sem kell, hogy az unokaöcsém mennyire csalódott volt.” - panaszkodott a rajongó rokona.

Jessica boldog szerelmével!

Több vád is érte Jessicát mostanában, mondván, hogy felelőtlen és nemtörődöm szülő lett belőle. Jessica Albának azonban elege lett abból, hogy mindenki vele, pontosabban az anyaságával foglalkozik. A színésznő idén júniusban adott életet első gyermekének, de már a szülés után három hónappal munkába állt. 

Az újságírók pedig természetesen azonnal lecsaptak rá. A 27 éves sztár a People magazinnak nyilatkozott arról, miért döntött úgy, hogy elvállalja az An Invisible Sign of My Own című filmet.
 
- Ez egy olyan mozifilm, amit nem hagyhattam ki. Csakis ez az oka annak, hogy már most forgatok. De bevallom, nagyon nehéz. Nem könnyű a kislányom nélkül - mondta Jessica. 

A színésznő úgy véli, hogy a legjobb dolog az életben édesanyának lenni. 

- Imádom! Fárasztó, de ennél szebb feladatot elképzelni sem tudok. Minden, amit teszek, most már Honorért is teszem. Ez nagy felelősség - áradozott Jessica.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.