Vad éjszakában bízott a Született feleség!

Pikáns képek! Ágyhoz kötözték Eva Longoriát szex előtt!

Született feleségek legújabb epizódjában az egyik legszexisebb szereplőt, Eva Longoria-Parkert egy szál fehérneműben kötözik ki az ágyhoz. A sorozatban Gabrielle-t alakító színésznő ugyanis szexis fehérneműben, kikötözve szerepel az egyik jelenetben.

Eva szorult helyzetben! Képekben az erotikus kikötözés! képgaléria

2009.03.23 15:20ma.hu

Eva Longoria vad jelenetet vállalt be a Született feleségekben, ugyanis megtörténik vele az a kínos helyzet, hogy a férje egyszerűen kikötözi az ágyhoz majd kimegy a mosdóba… 

A Gabrielle Solis szerepében tündöklő Evát a Carlos szerepét alakító Ricardo Chavira kötözi ki egy fűzőben egy szerepjáték kedvéért, ugyanis arról panaszkodik az unalmas szexuális életükről, amit fel szeretnének dobni valamivel.

A Született feleségek sztárjairól mostanában egyre erotikusabb és pikánsabb képek kerülnek elő…legutóbb a sorozat másik bombázójáról, Nicollette Sheridanról láttak napvilágot olyan képek, melyeken többet is megmutatott a kelleténél! 

Akkor a 45 éves színésznő egy, a fenekét éppen csak takaró, fantasztikus vonalaira szorosan rásimuló fehér miniruhában tért be a Beverly Hills-i Mr. Chow étterembe, ám a kiszállás a kocsiból nem volt zökkenőmentes. Az extra rövid ruci a kelleténél sokkal többet mutatott, miközben viselője azon volt, hogy a lehető leghamarabb kikászálódjon a járgányból. 

A mini aljból bizony előbukkant Nicollette legintimebb testrésze, és mintha minden összeesküdött volna ellene, még az alsóneműje is félrecsúszott.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.