Nicollette Sheridan bugyija félrecsúszott!

18 éven felülieknek! Mini ruhában villantott a Született feleségek sztárja!

Nicollette Sheridan villantott! A Született feleségek áskálódós, szőke férfifalója túl rövid ruciban ment vacsorázni, és ahogy az lenni szokott, mikor kiszállt az autóból egy nagyon intim rész tárult fel a fotósok előtt!

Képekben Nicollette Sheridan intim villantása! képgaléria

2009.03.09 14:45ma.hu
Fotó: WWTDD.com

A 45 éves színésznő egy, a fenekét éppen csak takaró, fantasztikus vonalaira szorosan rásimuló fehér miniruhában tért be a Beverly Hills-i Mr. Chow étterembe. 

Ám a kiszállás a kocsiból nem volt zökkenőmentes. Az extra rövid ruci a kelleténél sokkal többet mutatott, miközben viselője azon volt, hogy a lehető leghamarabb kikászálódjon a járgányból. 

A mini aljból bizony előbukkant Nicollette legintimebb testrésze, és mintha minden összeesküdött volna ellene, még az alsóneműje is félrecsúszott.
 
Ahogy azt már korábban írtuk a színésznő végleg kiszáll a színésznő a Született feleségek című sorozatból. A People magazinnak tett nyilatkozatában így beszélt erről szóvivője.
 
- „Csodás időszakot töltött el a sorozatban, és most újabb kihívásoknak néz elé”, nyilatkozta Nicollette Sheridan szóvivője. 

- „Az epizód, amiben utoljára szerepel, áprilisban kerül a képernyőkre”, tette hozzá. Arról azonban még nincs hír, hogy milyen módon írják ki a sorozatból.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.