A tragikusan elhunyt színész új szerepben?

Heath Ledger rendezte videóklipek a láthatáron!

Két videóklip látható hamarosan, amelyeket tavaly januárban bekövetkezett halála előtt rendezett Heath Ledger ausztrál színész. Az egyiket, amely animációs formában készült, egy seattle-i együttes, a Modest Mouse King Rat című számára forgatta.

Íme Heath Ledger kislánya! képgaléria

2009.03.19 16:15MTI

Az együttes énekese, Isaac Brock elmondta, hogy egy ausztrál turné során találkozott Ledgerrel, és akkor merült fel az ötlet. A másik klip a fiatal ausztrál énekesnő, Grace Woodroofe bemutatkozó albumát népszerűsíti majd - számolt be róla a BBC. 

Mindkét zenés videó még idén megjelenik. Ledger korábban is rendezett már videóklipet: Ben Harper egyik dalára, az ausztrál hiphopsztár N'fa számára és az 1974-ben gyógyszer-túladagolás következtében 26 évesen elhunyt Nick Drake énekes-előadó emlékére. 

Az ausztrál színész februárban posztumusz Oscar-díjat kapott Joker-alakításáért A sötét lovag című Batman-filmben.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.