A színész kislányában él tovább

Képek! Matilda kapja Heath Ledger Arany Glóbusz-díját

Heath Ledger posztumusz Arany Glóbusz-díja ahhoz kerül, aki a legtöbbet jelentette a fiatalon lehunyt ausztrál színésznek: kislányához, a három éves Matildához.

Matilda Ledger képekben! képgaléria

2009.01.13 17:43MTI
Szívszorító fotó: Matilda és Heath

Sally Bell, a színész Perthben élő édesanyja mondta ezt a vasárnapi hollywoodi Arany Glóbusz díjátadógála után a People magazinnak adott telefoninterjújában.
 
"Most még nagyon fiatal, ám később minden ilyen dolgot meg fog kapni. Az övé lesz, mert az apja benne él tovább" - magyarázta Ledger édesanyja. 

Ledger A sötét lovag című Batman-film pszichopata figurája, Joker megformálásával állította maga mellé a Hollywoodba akkreditált külföldi kritikusokat, akik őt választották a tavaly bemutatott filmek legjobb mellékszereplőjének.
 
"Ez olyan fantasztikus és csodálatos örökség a lányának. Annyi ember lesz, aki mesélhet majd Matildának az édesapja tehetségéről és arról az elismerésről, ami a filmszakmában övezte" - mondta a gyászoló anya. A színész 28 éves korában, 2008 januárjában hunyt el New York-i otthonában véletlen gyógyszer-túladagolás következtében. Édesanyja a magazinnak elmondta: Ledger nagyra értékelte volna a díjat, mert a szakmai elismerés volt a legfontosabb számára.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.