Nincs sok esélye Columbónak...

Szomorú - Csak napjai vannak hátra Peter Falknak?

Lehet, hogy hamarosan távozik az élők sorából a legendás Columbo is? - Sajnos nem újdonság, hogy Peter Falk súlyos beteg, Alzheimer-kórban szenved. Ám családja szerint már a túlélésre is kevés az esélye.

Peter Falk, a legendás Columbo képgaléria

2009.03.09 11:00ma.hu

Lánya, Catherine Falk és családtagjai szerint csupán hetek vannak hátra Columbo hadnagy megformálójának.

Az ominózus fotó Falkról - Fotó: bittenandbound

Peter Falk hónapok óta szenved Alzheimer-kórban, betegsége azonban olyannyira rosszabbodott, hogy már nem ismeri fel hozzátartozóit sem.

A 81 esztendős színész - akiről legutóbb akkor készült fotó, amikor kikeveredett az utcára és ott bolyongott, szemlátomást nem tudva arról, mit csinál -, ma már nem tud egyedül felkelni az ágyból.

Falk lánya tavaly, év végén kérvényezte a bíróságon, hogy édesapját helyezzék gyámság alá, hiszen felügyeletre szorul.

A színész orvosai nem sok esélyt látnak arra, hogy jobbra fordul az állapota - valószínű, hogy csupán hetei vannak hátra a Columbo-ként világszerte népszerű sztárnak.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.