Columbo meghibbant!

Mi történt vele? Peter Falk szakadt ruhában az utcán őrjöngött - fotóval

Totál részegen kirohant az utcára és őrjöngeni kezdett Los Angelesben a Columbo hadnagyként megismert Peter Falk!

2008.04.25 10:11ma.hu
fotó: bittenandbound.com

A nyolcvan éves sorozatsztár részegen hadonászott, majd ordibálni kezdett Beverly Hills utcáin. A színészt szinte soha nem lehetett ilyen állapotban látni, ám most kipukkadt a lufi és a jelenlegi munkatársainak is megeredt a nyelve a bulvársajtónak.

A színészek arra panaszkodnak, hogy sokat kell várni Falkra, amíg magához tér egy pityókás nap után. Mindenesetre színészi teljesítményére nem hat ki az alkohol: mikor észnél van, tökéletesen tudja a szerepét.

A mostani esetnél a lakók állítólag a rendőrséget, és a mentőket is kihívták, attól való félelmükben, hogy kárt tesz magában.

Figyelem! A cikkhez hozzáfűzött hozzászólások nem a ma.hu network nézeteit tükrözik. A szerkesztőség mindössze a hírek publikációjával foglalkozik, a kommenteket nem tudja befolyásolni - azok az olvasók személyes véleményét tartalmazzák.

Kérjük, kulturáltan, mások személyiségi jogainak és jó hírnevének tiszteletben tartásával kommenteljenek!

Amennyiben a Könyjelző eszköztárába szeretné felvenni az oldalt, akkor a hozzáadásnál a Könyvjelző eszköztár mappát válassza ki. A Könyvjelző eszköztárat a Nézet / Eszköztárak / Könyvjelző eszköztár menüpontban kapcsolhatja be.